Цитата: АрлиNet
выражение национализма - это одно. понятие истории - это другое. мне печально, что ты плохо знаешь историю либо пытаешься что-то кому-то доказать
а наши земляки, вернее мои, ибо ты из Минска, умирали не раз. но то что я из западной Беларуси не тянет мою руку тебе нож в горло всадить.
нас, западэнцев, всегда не любили.
аднак я паважаю сваю краіну, паважаю сваіх продкаў, паважаю сваю мову і размаўляю на ей.
І мяне не хвалюе, які у даны момант сцяг на паветры калышыца.
Складана абмяркоуваць некаторыя моманты гiсторыi на форуме, але мне трошкi не зразумелы гэты выпад у напрамку Мiнска? Што з таго что я жыву там? Што з таго што мае прашчуры з заходняй Беларусi, з Пiнску, с Беластоку? Што з таго что я люблю сваю радзiму i хачу каб людзi у ей жылi добра i незалежна ад другiх краiн? Што з таго што я не дзялю жыхароу сваей краiны на усходiх цi заходнiх? Нацыяналiзм павiнен мець месца i перш наперш дзеля таго каб краiна рушыла на перад, але гэта не адзначае что я кепска стаулюся да iншых людзей.
Наконт сцяга я пiсау, што не мае дачынення якi сцяг цi герб мы маем зараз, але ёсць рэчы якiя мы павiнны шанаваць. Больш таго, нават тое што маем павiнны паважаць, нават калi нам новыя "малюнкi" i не падабаюцца.