Get your own planet in online strategy Xcraft. Conquer the cosmic space, create your own empire! QUICK START (2 minutes): for Humans or for Xerjs +2500 of metal +2500 of minerals

Rules

The Bugs forum thread is not just for reporting bugs to the administration. It is intended to solve technical problems encountered in the game. Before creating a topic, you should check to see if there is a topic with the bug that you want to report. In order to report bugs or glitches, you can create a new thread instead of writing in the existing threads. Topics with the title Bug, Glitch will not be considered. Try to put a brief description of your problem in the title of the topic. If the problem described above occurred on another account, be sure to specify the account where it occurred.
Responsible: N/A  

Power loss on planets?

Post  Post #1 
Reputation 2
Group humans Alliance DragonTalz 54 25 29 Points 602 674 Messages 9
All my planets suddenly have a huge loss of power: http://prntscr.com/typv8v
13 August 2020 05:49
13 August 2020 05:49
Post  Post #2 
Reputation 13
Group humans Alliance United Nations 63 22 48 Points 2 177 677 Messages 21
Building Tab and Resource Tab are VERY different in Power ..

Building tab : http://prntscr.com/typwdx .. Resources Tab http://prntscr.com/typwlv ...

ALL of the production is WAY OFF !!! EVERY SINGLE production Building ....
13 August 2020 05:54
13 August 2020 05:54
Post  Post #3 
Reputation 2
Group humans Alliance DragonTalz 54 25 29 Points 602 674 Messages 9
Hi catalon. :)

Seems something was posted in the Russian forum about this, but not here. 20% increase in power consumption looks like.

http://prntscr.com/tyq0ic
13 August 2020 06:01
13 August 2020 06:01
Post  Post #4 
Reputation 290
Group Terminator 117 28 50 Messages 4775
Energy consumption of the well, crystal lake and holes increased by about 20%. It is a balance change, not a bug.
13 August 2020 06:08
13 August 2020 06:08

Information

You are not authorized

1 users are reading the topic (guests: 1)

Users: 0