Сообщения пользователя: Ju2022

Сообщение #2
Tuk.. spelētajs ir negodīgs. Es saskrejos ar viņu pirāta cīņā un viņš zaudēja. Būdams cēls es atstāju viņam 4kk metāla, bet viņš uzvedās kā kretīns un aizvainots kucēns būdams spēcīgaks par mani 5 -6 reizes uzbruka manam OPS un paņema to okupācijā, lai es nevarētu spelēt. Sadauzīja visu manu floti un čiekurus vairs nevaru vakt. Pametu OPS domadams ka varēšu atkartoti kolonizēt un izmest spēlētaju TUK no OPS. Nezinu vai viņš zaudēja floti kad pametu ops, bet es vairs nevaru kolonizēt savu OPS. Domaju, ka spēles organizātoriem būtu jāpadomā kā izmainīt spēles noteikumus tiem, kas okupējuši spēlētāja OPS. Priekslikums - mainīt speles uzstādījumus tad, ja spēletajs ir okupējis OPS un OPS īpašnieks to pamet lai no jauna to okupētu, izveidot spēli tā, lai okupanta flote pazustu - likvidētos.
Сообщение #1
259:360:4 (Planetas vairs nav. Es izpildīju Jūsu noteikumus un man pazuda planēta, nav vairs fotes un uzbūvētās tehnologijas kuras deva labu ienakumu resursos. Jūs melojas spelētājiem un paši neesat gatavi jauninajumiem. Ceru ka pārbaudot strīdus situāciju, Jūs atdosiest vismaz resursus. Skumji.) /// Планеты больше нет. Я выполнил ваши правила и у меня пропала планета, больше нет фотки и построенной технологии, которые дали хорошую засыпку на ресурсах. Вы лжете шпионам и сами не готовы к нововведениям. Надеюсь, что проверяя спорную ситуацию, Вы отдаете хотя бы ресурсы. Грустно.)